Panoráma a ház mellett
Bozsok, Rákóczi u. 101/r Telefon: 06-20/217-13-80 Email: Jakabné Kovács Ágnes

Hírek:
0
Túra ajánlatok
A házigazda által ajánlott túrákon kívül szervezett gyalog és bicikli túrák az Írottkő Natúrpark területén, a Kőszegi hegységben. . Althodisban a "Lombkorona-sétány" végig járása.
0
Velemben
Október 12-13. Gesztenyeünnep - népművészeti bemutató és vásár.
0
Szombathelyi program
Augusztus 23-25.: "Savaria Fesztivál" - korhű jelmezes felvonulás, harci játékok, vásár. Koncertek, hangversenyek, művészteti rendezvények.
0
Pogányokban
Május 19. : "Nyitott pincék" - kiváló pogányoki borok kostolása a vendégszerető borosgazdák pincéiben, némi harapnivaló kiséretében.
0
Kőszegi programok
Egész nyáron: Várszínházi előadások. Augusztus 2-4-ig "Félhold és Telihold" Kőszegi Ostromnapok. Korhű öltözékben ostromjátékok a kőszegi várostrom emlékére. Középkori vásár, kultúrális és zenei programok. Szeptember 26-29.: Kőszegi Szüreti rendezvények, fúvós zenekarok találkozója, kézműves vásár, maskarás felvonulás, bálok. Október 19-20.: "Natúrpark Ízei" Gasztronómiai fesztivál - Orsolya napi vásár. Kultúra és kulinária - művészti együttesek fellépése, gesztenye, sütemény, pecsenye, forralt bor...............................stb., stb.
0
Bozsoki programok
Bozsokon: Május 31 - június 2. . Kalapos Napok - vigaság, nyitott pincék. A vendégek, a falu apraja-nagyja csak kalapban mutatkozhat, melyek díszességét szakértő zsűri dönti el. Külön versenyeznek a vendégek és külön a helybeliek. A győztes büszkén viseli egy éveig a Kalapos király címet. Szeptember 15. Bozsoki Szüreti Mulatság - bor verseny, gyümölcsös sütemények versenye, maskarás felvonulás, vidám műsor a bált megelőzően.
0
Üdvözlet
Szeretettel köszöntöm a PatakpartiApartman oldalán. Nézze meg a bemutatkozást és a környezet menüpontokat, hogy megismerje az apartman környezetét. A szállás menűpontban megnézheti az apartman belső képeit.
0